Vše o obsahově nejrozsáhlejšího online kurzu o nemovitostech zjistíte ZDE ➡️

Jak na Milionovou nemovitost!

Dal sem si za úkol vybrat pět naprosto nejdůležitějších pravidel při nákupu nemovitosti. Těchto pět vybraných pravidel je nad všemi ostatními, která z největší míry ovlivňují, zda nákup (jakékoliv) nemovitosti budeme zpětně hodnotit jako úspěšný či nikoli.

Ceny nemovitostí se neustále mění, a proto je správné načasování jedním ze základních pravidel úspěšné koupě. Když trefíte správný moment nákupu, můžete významně ušetřit. A v případě následného prodeje ve vhodný okamžik pak slušně vydělat.

Většina z nás kupuje nemovitost maximálně párkrát za život. To je příliš málo na to, abychom získali dostatečné zkušenosti a věděli, co si před nákupem ověřit. Může se pak stát, že nemovitost nesplní naše očekávání.

Určitě to znáte. Naprostá většina realit, které na internetu najdete, bývá předražená. Když už se vyskytne něco za dobrou cenu, obvykle se po nabídce hned zapráší. Jak k tomu ale dochází?

V rozhodování o koupi nemovitosti hraje cena důležitou roli. A není divu. Vždyť domy, byty i pozemky jsou zpravidla velmi drahé. Tím spíš je potřeba věnovat tomuto aspektu pozornost.